Om Sydhavnen

Københavns Sydhavn eller Sydhavnen er et kvarter i København. Sydhavnen anvendes som daglig betegnelse for det kvarter i København, der officielt hedder Kongens Enghave. Det er bygget op omkring havneindustrien i den sydlige del af Københavns havneløb.

Kvarterets huse og boligblokke er vokset op omkring behovet for arbejdskraft, hvorfor det altid har været betegnet som et arbejderkvarter med et af Københavns hårdeste sociale miljøer. I boligforeningen AKB, der ejer størstedelen af boligerne i Sydhavnen, har en intern opgørelse vist, at 72% af lejerne i byggeriet er på overførselsindkomst. Dette er det højeste antal blandt de almene boligforeningers afdelinger.

Læs evt. mere om Sydhavnen her http://da.wikipedia.org/wiki/Sydhavnen 

 

Områdekort

Med kortet kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen til at trække rundt og panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug + (plus) og - (minus) for at zomme ind og ud.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen på kortet.

Street View (gadevisning)

Med Street View kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.