Om Sluseholmen. 

Sluseholmen er et af Københavns tidligere industriområder. Tidligere har både DFDS og Aalborg Portland holdt til på havnen. I takt med at industrivirksomheder enten lukkede eller flyttede til andre lokationer er området belvet omdannet til boligområde. Den første ejendom på Sluseholmen blev således bygget i 2006. Siden er det gået stærkt med at få bygget boliger, skoler mm. og vi kan se frem til, at der også kommer en masse detail butikker i området. Metrobyggeriet er ligeledes nået til Sluseholmen, og denne skal være færdig og køreklar i 2024.  

Sluseholmen er som navnet antyder anlagt på holme. Oprindeligt var der otte holme, men i takt med udvidelsen kommer der flere til. Området har et meget maritimt præg og i bebyggelsen er der blandt andet lagt vægt på, at der ikke er to facader, som er ens. I en konkurrence mellem nybygger områderne i København er følgende udtalt om Slluseholmen: 

”Det er blevet vildt imponerende med fornemme helhedstanker og smuk variation – et af de mest vellykkede boligområder i København. Der er masser af liv i og om kanalerne. En fremragende bebyggelse med afvekslende materialevalg”. 

Street View (gadevisning)

Med Street View kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.